Bricostore continua atelierele organizate in fiecare week-end, atat pentru incepatori, cat si pentru pasionatii de proiecte de bricolaj. Totul e explicat ca la carte, de la plantarea coniferelor, la aplicarea tapetului si montarea parchetului laminat.

Programul lunii noiembre este urmatorul:

 3 noiembrie, ora 12  – Curs de montare a gresiei si faiantei in bai si bucatarii

Schimbarea gresiei si faiantei este primul proces la care ne gandim cand dorim sa schimbam aspectul casei. La Brico Atelier poti  invata sa te descurci singur, economisind astfel timp si bani. In plus, poti alege dintr-o gama variata de modele creand astfel atmosfera pe care ti-o doresti.

10 noiembrie, ora 12 – Protejarea plantelor in timpul sezonului rece

In sezonul rece plantele au nevoie de ingrijire speciala, iar la acest Brico Atelier se vor primi sfaturile unui profesionist despre cum se protejeaza plantele din gradina  in anotimpurile friguroase.

17 noiembrie, ora 12 – Izolarea termica si fonica a tavanului si peretilor

Izolarea termica este cea mai buna solutie deoarece impiedica pierderea caldurii prin pereti si, prin urmare, cheluirea unei sume mari de bani pentru pastrarea ei in casa. In plus, izolarea fonica ajuta mult la sporirea starii de comfort si liniste a caminului dumneavoastra. Dar pentru asta trebuie sa stii cum sa le instalezi eficient.

24 noiembrie, ora 12 – Pregatirea decoratiunilor de Craciun pentru casa si gradina

Sarbatorile de iarna sunt o perioada magica de care ne bucuram an de an alaturi de toti cei dragi. Ultimul atelier din luna e pentru toti, mame, bunici si tatici.