Oktoberfest Braşov va avea loc în perioada 7-17 septembrie 2017, la Stadionul Municipal din Brașov iar pentru acest an, suprafaţa spaţiului de desfăşurare a festivalului s-a mărit până la 20.000 mp.

Startul sărbătorii în stil bavarez va fi dat pe 7 septembrie, de la ora 15:00, printr-o defilare în cadrul căreia carul alegoric Ciucaş va deschide drumul către Oktoberfest, acompaniat de ritmurile săseşti ale Fanfarei Burzenland. Carul va putea fi văzut în Braşov zilnic, între orele 16:00-18:00, având ca punct de plecare centrul oraşului.

Distracţie spumoasă

Participantii vor avea la dispoziție două corturi – Wiesen Zelt (Cortul Poiană) şi Kronstadt Zelt (Cortul Braşov). Oktoberfest va include o serie de evenimente speciale dedicate iubitorilor de bere, precum şi jocuri în stil bavarez.

În plus,  vizitatorii vor avea parte de mai multe surprize, printre care se numără Roata Relaxării și un joc de table gigant, dar și de alte activități cu peste 10.000 premii oferite de către Ciucaș.

„Orasul Brasov, relaxarea și Oktoberfest-ul fac parte din ADN-ul brandului Ciucaș, acest aspect fiind reconfirmat de faptul că suntem parteneri principali ai evenimentului, pentru al 9-lea an consecutiv”, a declarat Iulia Dobre, Senior Brand Manager Ciucaș.

„Buna colaborare pe care o avem cu autoritățile și organizatorii ne ajută sa fim parte a unui eveniment emblematic pentru Brașov, care îi aduce împreună pe toți iubitorii de bere, celebrând orașul în care s-a născut brandul Ciucaș și contribuind la dezvoltarea economică a comunității locale.” a adăugat Oana Mateescu, Senior External Relations Manager, Ursus Breweries.

“Una dintre noutățile manifestării este cea legată de zonele de distracție. Vom crea trei astfel de locuri-surpriză, pentru toate gusturile.”, a completat Anemona Hermeneanu, organizator Oktoberfest Braşov.

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România și, începând cu 31 martie 2017, este parte din Asahi Breweries Europe Ltd.

Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, St Stefanus și marca de cidru Kingswood.