Carrefour Romania va avea un nou hipermarket cu o suprafata de 9.700 mp in Bucuresti, in centrul comercial dezvoltat de NEPI pe platforma fostei uzine Vulcan – din sud-vestul Capitalei, a  carui inaugurare este prevazuta de catre dezvoltator pentru a doua parte a anului 2013.

Acest centru comercial va beneficia de o pozitionare usor accesibila atat din bulevardul Mihail Sebastian, cat si din Soseaua Progresului si de un mix comercial atractiv. Ne bucuram sa continuam in acest fel parteneriatul inceput cu NEPI in anul 2011 prin redezvoltarea centrului comercial de la Ploiesti.”, a declarat Francois Melchior de Polignac, directorul general  al Carrefour Romania.

Centrul comercial va fi dezvoltat pe un teren cu suprafata de aproximativ opt hectare apartinand fostei uzine Vulcan si va include pe langa hipermarketul Carrefour, o galerie comerciala de aproximativ 3.000 mp, un ,,strip mall’’ cu cateva unitati comerciale de dimensiuni mari tip ancora, construite pe o suprafata suplimentara de aproximativ 15.000 mp si un restaurant de tip ,,drive in’’ cu o suprafata de aproximativ 500 mp. Clientii noului centru comercial vor avea la dispozitie aproximativ 1.000 locuri de parcare.

Dezvoltarea proiectului ar incepe imediat dupa ce autorizatiile finale vor fi aprobate de catre autoritati.