Lantul de supermarketuri Mega Image a deschis un nou magazin, de aceasta data un concept store de 1.600 mp, in Bucuresti in Piata Gemeni din Vasile Lascar nr. 108-116. 

Spre deosebire de celelalte magazine ale retelei acesta detine un raion de fructe exotice si legume speciale precum rambutan, kumquats, mangustan (la sectiunea fructe), rosii marmande, cartofi vitellote, rosii kumato etc (in categoria de legume). De asemenea, la raionul carmangerie, macelarii transeaza si toaca pe loc carnea. Specialitatile includ steak mistret, steak cerb, vita.

Zona de dulciuri si cafea ofera o sortimentatie speciala de produse. Selectiile de bere premium si vinuri internationale le ofera cunoscatorilor produse din tari precum Chile, Spania, Africa de Sud, Franta.

Mega Image are de asemenea un raion de peste si sushi si un altul de branzeturi si mezeluri internationale din Franta si Italia.

In plus, supermarketul a reusit sa adune o serie de parteneri precum FRU FRU (paste), La Strada (inghetata), Al Melook (produse orientale), Dopo Poco (pizza), Danone (iaurt cu mix de topping), Chateau Blanc (brutarie frantuzeasca), Livada cu ceai (ceai si cafea vrac), Ana Pan (prajituri proaspete) si Chocolat (biscuiti si macarons).