Ieri, 26 aprilie, real,- Hypermarket a lansat o noua gama de vinuri premium si super-premium, ce provine din podgoria Katarzyna Estate, din Bulgaria.

Din podgoria aflata in zona de sud-est a Bulgariei, la granita cu Turcia si Grecia, Katarzyna Estate aduce in exclusivitate pe rafturile magazinelor real,- Hypermarket 5 game de vinuri:

  • gama Mezzek, cu un Chardonnay alb cu aroma de citrice si accente de pepene galben, piersici si stejar delicat.Din aceeasi gama, vine si Merlot rosu, cu note de ciocolata.Cabernet Sauvignon rosu se alatura gamei cu o aroma de fructe coapte si ciocolata.
  • gama Halla Merlot, reprezentata de un vin rubiniu intens, cu aroma de fructe rosii coapte si condimente, in combinatie cu accente de stejar frantuzesc. Note vanilate au fost adaugate pentru a completa gustul.
  • din gama Twins, vine Cabernet Sauvignon&Cabernet Sauvignon, cu accente de mure , prune coapte si stejar.
  • Encore Syrah este gama cea mai apreciata la nivel mondial, primind in 2009 medalia de aur la expozitia Syrah du Monde. Aroma de tutun, nuante de fructe rosii coapte, piper, cirese si accente de stejar ii dau savoare dulce.
  • gama “Question Mark” propune un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot cu buchet complex de piper negru, note pamantii si de stejar francez. Gustul vinului este completat de arome de cafea si ciocolata neagra.
  • varianta tetrapak de 3 l se alatura celorlalte game prin cupajul Merlot& Malbec& Chardonnay.

“Clientii nostri fideli stiu deja ca an de an le propunem vinuri noi, alese cu grija de fiecare data dintr-o oferta tot mai bogata in intreaga lume, din dorinta noastra de a ne imbogati permanent portofoliul de vinuri. Ultimii ani au fost o adevarata sarbatoare a aromelor in raioanelor de vinuri din magazinele real,-, pentru ca am venit cu vinuri din ce in ce mai bune atat din Romania, cat si din alte tari cu traditie. De aceasta data, ne-am indreptat atentia catre vecinii nostri bulgari, a caror traditie viti-vinicola indelungata ii recomanda. In acest sens, Katarzyna Estate a fost o alegere perfecta, iar clientii nostri vor aprecia aceste vinuri de foarte buna calitate, de o valoare recunoscuta la concursurile de profil”, a declarat Thierry Guillon-Verne, director comercial al real,- Hypermarket Romania.