Salterra, retailer de produse dedicate somnului, a deschis astazi primul sau showroom din Romania situat in cladirea America House din Piata Victoriei, ce a fost realizat in urma unei investii de 40.000 euro la doua luni de la intrarea companiei pe piata locala prin intermediul siteului Saltera.ro.

Show-room-ul cu o suprafata totala de 115 mp va oferi un portofoliu de 300 de articole ale brandurilor Pikolin, Epeda, Sunlay, Pikolin Home si Tempus, dar si o serie de produse fabricate in Romania.

“Dupa o experienta de 15 ani in domeniul industriei mobilierului am realizat ca romanii nu acorda suficienta importanta sanatatii lor. De multe ori aleg un pat cu o forma deosebita, dar uita sa investeasca in elementele esentiale destinate odihnei. De aici a pornit ideea unui concept nou de magazin dedicat culturii somnului care isi propune sa ofere consumatorului roman un ambient specializat in care sa testeze si sa aleaga salteaua, perna, lenejeria – deci intregul ansamblu de piese – care sa-i ofere confort, relaxare si odihna sanatoasa”, a declarat Marcela Moss, director general al Salterra.

In magazinul Salterra vizitatorii pot gasi produse dedicate somnului, de la saltele, microsaltele si somiere, pana la pilote, perne, lenjerie de pat sau protectie de saltea.