Centrul comercial Galleria Suceava a fost vandut de dezvoltatorul proiectului, GTC Romania, unui comerciant sucevean de rulmenti Primagra. Sursele din piata sustin fie ca tranzactia s-a ridicat la sase milioane de euro, fie la doar doua milioane de euro, dar dezvoltatorul nu confirma nici unul din zvonuri si doar sustine ca in urma vanzarii compania nu a iesit in pierdere. Din 1 mai, centrul comercial nu mai are chiriasi. 

Centrul comercial a fost inaugurat in martie 2009, avand o suprafata construita de 15.000 mp, din care 10.700 mp suprafata inchiriabila, fiind dezvoltat pe doua niveluri. Cladirea dispune de 270 de locuri de parcare atat la suprafata, cat si in subteran. Investitia pentru constructia centrului comercial a fost de 25 de milioane de euro.

Primagra este o societate suceveana care functioneaza din 1997, si-a dezvoltat afacerea in ultimii ani pe produse industriale, de la rulmenti si alte produse intermediare din industria mecanica.  Aceasta detine o retea de zece depozite de rulmenti si zece puncte de lucru, si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa 8,3 milioane de euro si un profit net de 130.000 de euro.

GTC Romania a anuntat de anul trecut ca doreste vanzarea  mallurilor Galleria Buzau (13.400 mp), Piatra Neamt (12.800 mp) si Suceava (10.800 mp).