Pe 17 octombrie H&M va inaugura in cadrul noului centru comercial Promenada din Floreasca al 26-lea magazin din tara care va prezenta pentru prima data in Romania colectia de decoratiuni interioare, H&M Home.

In oferta magazinului de peste 2.300 metri patrati se vor regasi, pe langa colectia H&M Home, cele mai noi colectii pentru femei, barbati, adolescenti si copii, precum si o gama variata de accesorii la moda.

“Facem un pas inainte in dezvoltarea noastra, prin extinderea ofertei cu colectia H&M Home, care sunt sigur ca va fi foarte apreciata si de clientii nostri din Romania”, a declarat Ralf Wein, Country Manager, H&M.

Colectia H&M Home ofera fiecarei camere din locuinta un plus de personalitate, urmand cele mai noi tendinte in domeniul decoratiunilor interioare. In cadrul colectiei, clientii vor regasi o multitudine de produse, pornind de la textile cu imprimeuri moderne (cuverturi, prosoape, fete de perna, lenjerii de pat etc) la produse decorative din sticla sau inox (suporturi de lumanari, vaze de sticla, sau tavite), toate cu design modern si, in acelasi timp, functional.

Colectia H&M Home a fost lansata in anul 2009 si este un concept care propune multiple solutii de decorare a spatiului interior, reunind tendinte actuale din moda cu cele din designul interior. H&M Home ofera solutii practice si la moda pentru fiecare camera din locuinta: atat pentru living, dormitor sau baie, cat si pentru bucatarie sau chiar pentru camera copilului.