Magazinul IKEA ofera un voucher de 20 de lei pentru fiecare piesa de mobilier reciclata

Pana pe 25  ianuarie 2015 , clientii care vor aduce piese de mobilier vechi la IKEA vor primi pentru fiecare obiect adus un voucher cadou de 20 de lei. Un client poate aduce pana la 5 piese de mobilier vechi pentru a fi reciclate.

IkeaColecta este pentru urmatoarele piese de mobilier : scaune, mese , mese de cafea , canapele, fotolii, cadre de pat,  saltele, dulapuri, comode, noptiere, mobilier de birou, biblioteci, cabinete de bucatarie, cabinete de baie.

Piesele de mobilier aduse pentru reciclare trebuie sa fie intregi, nu se accepta sertare, blaturi, picioare, etc.si pot fi aduse la magazinul IKEA la containerele destinate acestui scop. Containerele vor fi amplasate in exteriorul magazinului in apropierea zonei iesire clienti.

Piesele de mobilier vor fi predate unui angajat PRONATUR care va elibera un tichet doveditor. Cu acest tichet clientul se va prezenta la departamentul Relatii Clienti de unde i si va putea ridica cardul/cardurile cadou. Clientul va prezenta un act de identitate la momentul semnarii formularului de predare primire.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved