Pentru al patrulea an la rand, Cosmote Romania sustine tinerii studenti prin acordarea unor burse in valoare de 800 lei/ luna, timp de noua luni, in perioada octombrie-iunie.

Cosmote Romania acorda cinci burse tinerilor absolventi ai clasei a XIIa din anii 2012 si 2013, care au fost admisi intr-o institutie de invatamant superior de stat din Romania, acreditata, categoria “fara plata” sau “cu plata”, la zi, indiferent de profil. Canditatii eligibili au varsta maxima de 25 de ani, cu rezultate scolare foarte bune si obiective clare de cariera.

“Suntem mandri sa vedem deja o parte dintre studenti absolvind universitatea si contribuind activ la desvoltarea societatii. Avem intalniri anuale cu ei si le putem astfel vedea adevarata pasiune si dorinta de a se implica in cat mai multe proiecte posibile. Ca de fiecare data, suntem nerabdatori sa cunoastem candidatii celei de-a patra editii a Burselor Cosmote”, a declarat Ruxandra Voda, director de comunicare in cadrul Cosmote Romania.

Editia 2013 va avea loc in perioada 16 septembrie-21 noiembrie si include doua etape. Prima etapa este eliminatorie si va avea loc in perioada 16 septembrie-15 octombrie, si presupune completarea si inscrierea candidatilor. Dupa prima selectie, vor fi desemnati 25 de candidati ce vor fi intervievati de catre un juriu in zilele de 18 si 19 noiembrie. Cea de-a doua etapa va desemna cei 5 castigatori, ce vor fi anuntati pe 21 noiembrie pe site-ul www.burselecosmote.ro .

Cei interesati se pot inscrie pe site-ul www.burselecosmote.ro .