IKEA Romania si SOS Satele Copiilor au incheiat proiectul „Impreuna pentru casele familiale din SOS Satul Copiilor Bucuresti”, in cadrul caruia trei case familiale au fost mobilate cu toate cele necesare.

IKEA SOS Copiilor

Pentru finalizarea celor trei case, compania a donat produse de mobilier si decoratiuni in valoare de 270.000 lei.

Echipa magazinului IKEA a planificat in detaliu si a mobilat 9 dormitoare pentru copii si 3 pentru mame, 3 bai pentru copii si 3 pentru mame, 3 living-uri, 3 bucatarii si holurile. Copiii se vor bucura de paturi mai confortabile, birouri complete cu toate accesoriile necesare pentru teme si spatii de depozitare incapatoare.

In dezvoltarea proiectului au fost implicati 70 de angajati din mai multe departamente ale magazinului IKEA, care au lucrat voluntar pentru finalizarea celor 3 case.

La proiectul „Impreuna pentru casele familiale din SOS Satul Copiilor Bucuresti” au contribuit si clientii IKEA Romania, care au scanat, in luna aprilie a acestui an, 25.352 de carduri IKEA FAMILY. Fiecare scanare de card s-a transformat intr-un leu donat de IKEA Romania pentru acest proiect, suplimentat apoi cu suma necesara pentru a finaliza cele 3 case.