Simona Halep & DedemanDedeman –    lider pe piata locala a retailului de bricolaj, in colaborare cu Federatia Romana de Tenis, va finanta constructia sau amenajarea unui teren de tenis pentru fiecare magazin nou construit.

“In acest an vom finanta construirea a trei terenuri, iar in urmatorii ani vom finanta construirea diferentei de zece terenuri. Evident ca ne-am facut niste calcule, pentru ca asa se procedeaza, si am estimat ca buget pentru amenajarea unui teren suma de 30-35.000 de euro”, a spus Dragos Paval, CEO-ul Dedeman.

Lantul de bricolaj a lansat oficial un parteneriat cu Simona Halep, cea mai buna jucatoare profesionista de tenis din Romania, devenind imaginea acestuia.

“Desi venim din domenii total diferite, sunt multe lucruri prin care ne asemanam, iar aici     ma refer la ambitie, la pasiunea pe care o punem in tot ceea ce facem si la dorinta de a ne     depasi de fiecare data limitele. Noi credem ca nici un vis nu este de neimplinit daca te dedici     trup si suflet, iar Simona ne dovedeste asta prin fiecare meci disputat.” – Dragos Paval.