Produsele de pe Okazii.ro pot fi cumparate si in rate fara dobanda, dupa ce siteul de comert online a incheiat un parteneriat cu Garanti Bank. Astfel posesorii cardului de credit Bonus Card de la Garanti Bank, primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, pot cumpara  produse de pe Okazii.ro in trei rate lunare, fara dobanda.

Garanti Bank“Ne bucuram sa oferim utilizatorilor Okazii.ro posibilitatea de plata cu cardul in rate fara dobanda, impreuna cu Garanti Bank. Este un serviciu pe care ni l-au solicitat atat vanzatorii, cat si cumparatorii nostri, asadar ne-am dorit sa venim in intampinarea acestor nevoi reale. Intr-o prima etapa, serviciul va fi disponibil pentru un numar de peste 120.000 de produse” a declarat Radu Sitaru, CEO Okazii.ro

Inca de la inceput, in acest sistem sunt incluse mai mult de 120.000 de produse cu preturi de peste 100 de lei, din principalele categorii de pe Okazii.ro: fashion & beauty, telefoane mobile, computere si electronice, jocuri video, muzica, universul copiilor, librarie, arta si obiecte de colectie, casa si gradina, sport si auto-moto, piese, accesorii. Toate produsele achizitionate in rate beneficiaza de garantia de livrare. Prin acest serviciu, Okazii.ro urmareste cresterea calitatii tranzactiilor, cumparatorii avand trei zile la dispozitie pentru a returna produsele care nu corespund descrierii de pe site.

Site-ul le va oferi utilizatorilor proprii posibilitatea sa aplice online pentru obtinerea unui Bonus Card. Odata cu cardul de credit, clientii vor primi si un cadou de bun venit in clubul posesorilor de Bonus Card, in valoare de 50 de lei. Aceasta suma poate fi folosita exclusiv pentru cumparaturi pe Okazii.ro.

Pentru a vedea produsele care pot fi achizitionate cu plata in rate fara dobanda, vizitatorul trebuie sa intre pe :  www.okazii.ro/rate-fara-dobanda.