Producatorul de elemente pentru zidarie Wienerberger Sisteme de Caramizi va dona materiale de constructie pentru 140 de locuinte dezvoltate pentru familii dezavantajate si vulnerabile economic si social in trei ani, prin proiectele desfasurate de Habitat for Humanity Romania. Pe langa aceste materiale, Wienerberger va sustine proiectele Habitat cu voluntari si cu expertiza tehnica pe toata durata constructiilor.

Acest parteneriat semnat in Romania reprezinta primul proiect de colaborare pe plan global intre Wienerberger si Habitat for Humanity.

„Parteneriatul cu Wienerberger este unul din cele mai importante parteneriate semnate de Habitat for Humanity in ultimii ani si reprezinta o noua etapa in strategia de dezvoltare a organizatiei noastre.”, spune Emil Olteanu, director national Habitat for Humanity Romania.

Habitat for Humanity este o organizatie non-profit, a carei misiune este sa elimine lipsa de adapost si locuirea precara a persoanelor din intreaga lume.  Habitat for Humanity Romania a ajutat, pana in acest moment, peste 3.000 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judetele: Bihor, Cluj, Bacau, Dolj, Arges, Prahova si Suceava.