Clientii Ikea care vor aduce in perioada 20 decembrie – 26 ianuarie piese de mobilier vechi, vor primi in schimbul fiecarui articol un voucher de 20 de lei (in limita a cinci vouchere), care va putea fi utilizat numai in magazinul Ikea din Baneasa. Piesele de mobilier returnate de consumatori vor fi selectate de asociatii caritabile partenere.

In plus, pentru a veni in intampinarea clientilor care isi doresc un brad natural de Craciun, dar si o solutie pentru reciclarea acestuia, magazinul Ikea ofera posibilitatea reciclarii brazilor. Astfel, membrii Ikea Family care vor cumpara un pom de Craciun de la punctul de vanzare din fata magazinului Ikea si il vor aduce dupa sarbatori impreuna cu bonul de casa, vor primi un voucher de 20 de lei, valabil doar in magazin. Brazii adusi de clienti in intervalul 3 ianuarie – 31 ianuarie vor fi colectati si predati unei companii care se ocupa de gestionarea deseurilor.

Initiativa Ikea face parte dintr-o campanie care pe de o parte ofera asociatiilor caritabile posibilitatea de a selecta cele mai bune piese returnate, si, pe de alta parte, trimite restul catre reciclare, astfel incat sa elimine impactele negative asupra mediului.

Photo credit: joannapoe / Foter.com / CC BY-SA