Centrul comercial Baneasa Shopping City  a inaugurat pe 20 decembrie un nou spatiu de divertisment Grand Combo,  gandit sub forma unei camere de distractie supradimensionate.

In cei 1.500 mp se poate juca shuffleboard (un joc cu concept nou in similar cu air hockey-ul si curling-ul), peretele de bouldering, inalt de 3,5 m, poate fi urcat de catre orice vizitator fara a avea nevoie de echipament specializat, iar gamerii se vor bucura de o experienta de divertisment all-in-one cu ajutorul Lounge booth-urilor, o serie de alveole legate in retea. Acestia se vor putea juca alaturi de alti participanti prin intermediul consolelor Xbox integrate, sau se vor putea relaxa vizionand filme si ascultand muzica.

Spatiul are conceput si un party box, un spatiu unde se pot organiza petreceri private. Acesta beneficiaza de sistem de karaoke, masa de biliard, 2 piste de bowling si console Xbox.

Printre celelalte atractii oferite de Grand Combo se numara mesele de billiard, pistele de bowling sau scaunele Sonic Chairs. Acestea din urma formeaza un spatiu de relaxare unde vizitatorii pot asculta muzica preferata la difuzoarele cu sunet unidirectional.

Grand Combo gazduieste un restaurant de tip American diner,  al carui preparat-vedeta sunt burgerii uriasi.
Design-ul Grand Combo a fost craeat de arhitectul Domenico del Priore, cu o vasta experienta in proiectele de retail si entertainment, si Alexandra Bondoc, arhitectul in-house din cadrul Baneasa Shopping City.

Am creat Grand Combo pornind de la asteptarile vizitatorilor nostri. Pentru ei, centrele comerciale ar trebui sa ofere mai mult decat experienta de shopping si sa se transforme in veritabile spatii de lifestyle”,

a declarat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager in cadrul Baneasa Developments.

Proiectul face parte, alaturi de centrul expozitional Grand Cosmos si Grand Cinema Digiplex, din Grand Entertainment, divizia Baneasa Developments specializata in leisure si entertainment.