Astazi, 14 mai, la Timisoara a inceput etapa a doua din cea de-a patra editie a Cupei DHS dedicata ciclismului, la care participa elevi din clasele V-VIII. Competitia a adus la linia de start elevi din 20 de orase ale tarii.

Cele 20 de orase participante la aceasta editie sunt Sighetu Marmatiei, Suceava, Bacau, Galati, Timisoara, Arad, Targu Mures, Brasov, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Constanta, Ramnicu Valcea, Craiova, Alba Iulia, Deva, Iasi, Ploiesti, Botosani si Oradea, fiind asteptate sa se inscrie peste 400 de echipe.

Acest proiect organizat de DHS cu sprijinul real,- Hypermarket isi propune sa promoveze un mod de viata sanatos, dar si sa ajute la prevenirea producerii de accidente de circulatie in randul elevilor prin insusirea corecta a regulilor de circulatie si prin respectarea lor.

“Ne face mare placere sa colaboram la organizarea celei de-a patra editii a Cupei DHS, care a devenit atat pentru participanti cat si pentru noi o traditie. real,- a sustinut de la inceput educatia prin miscare si o vom face si in continuare, pentru ca, pe langa beneficiile pe termen lung asupra sanatatii viitorilor adulti, miscarea creeaza si slefuieste caracterele, impune fair-play-ul si sportivitatea, climatul general de competitie onesta si spiritul de echipa” , a precizat Adriana Pita, manager divizie comunicare corporatista si PR al real,- Hypermarket Romania.

Etapa finala va avea loc in perioada 27-30 iunie 2013, la Mamaia, unde se vor intalni toti finalistii.