Retailerul de cosmetice AVON Romania, a incheiat un parteneriat cu Jolidon, colaborarea finalizandu-se cu crearea unei noi colectii de lenjerie intima inspirata de parfumul recent lansat, AVON Instinct. Noua colectie, inspirata de senzualitatea femeii increzatoare, include sase piese de lenjerie: un babydoll, doua modele de sutien si trei modele de chiloti.

“Prin colectia Instinct by AVON for Jolidon, oferim romancelor un motiv in plus pentru a fi increzatoare in puterea lor de seductie. Un partener precum Jolidon a inteles foarte bine cum arata femeia in viziunea noastra , iar lenjeria lansata, care pune in valoare frumusetea si feminitatea, este cea mai buna dovada in acest sens”, a declarat Bogdan Berdacovici, reprezentant al AVON Romania.

“Jolidon incurajeaza spiritul inovativ si creativitatea, astfel ca ideea celor de la AVON de a le oferi clientelor sale o colectie de lenjerie intima care sa le valorifice personalitatea a reprezentat pentru noi o provocare pe care ne-am asumat-o cu mare placere. Ne bucuram sa sustinem aceasta initiativa prin crearea unei noi colectii de lenjerie”, a declarat Olga Stanciu, director adjunct al Jolidon.