Hotpoint a lansat noua colectie de hote high-definition, cu design multifunctional si detector automatizat pentru miros si vapori, pornind si oprind hota in mod automat si optimizand astfel consumul.

Dotate cu filtre speciale pentru miros si grasime, noile hote retin pana la 96% din mirosuri si absorb pana la 91% din grasimi. Noile hote sunt echipate cu motor silentios, fara perii, care permite reducerea consumului de energie cu pana la 63% fata de hotele standard.

“Noua gama de hote anticipeaza tendintele la nivel international si imbina cele mai puternice caracteristici Hotpoint: experienta si design-ul deosebit si know-how-ul tehnologic. Clientii vor aprecia cu siguranta design-ul modern, cat si functional, care face ca noile hote sa fie usor de folosit si eficiente pana in cel mai mic detaliu, oferindu-le o noua experienta de gatit”, a declarat Rodica Stere, director de marketing al Indesit Company Romania.

Noua linie de hote Hotpoint , formata din structurile estetice si functionale Pyramid, TBox, Chimney, TBox Luce, Chimney Touch, Curved Glass, Flat Glass, Chimney Soft Buttons, TBox Soft Buttons, Curved Soft Buttons, Flat Soft Buttons poate fi gasita in magazinele partenere.