eMAG va lansa primul MBA de business online din Romania, in cadrul caruia vor preda profesori romani si straini, specialisti in afaceri online. eMAG Academy a reprezentat o investitie de 500.000 de euro.

“Online-ul a avut o evolutie foarte buna in ultimii ani in Romania insa, pentru a duce lucrurile la urmatorul nivel, avem nevoie de know-how si de cat mai multi specialisti in industrie”, a declarat Iulian Stanciu (General Manager, eMAG). “Acesta este motivul pentru care am vrut sa construim in interiorul eMAG o academie de business online (..). Intr-o prima faza, eMAG Academy  va fi un program destinat doar angajatilor eMAG insa luam in calcul deschiderea programului pentru public sau parteneriate cu principalele institutii de invatamant superior la urmatoarele editii”, a adaugat acesta.

Programul va avea o durata de un an si va fi impartit in doua niveluri. Primul nivel, dezvoltat impreuna cu Ascendis, urmareste mai multe arii de expertiza precum finante, management operational sau managementul de proiect.

Cel de-al doilea nivel al programului, eMAG Academy Advanced, a fost dezvoltat impreuna cu Maastricht School of Management si va avea o componenta de leadership si strategie, pregatind oamenii pentru pozitii de management.