Okazii.ro a realizat  o noua infatisare a sectiunii Fashion & Beauty.

„Categoria Fashion&Beauty a inregistat o crestere a valorii tranzactiilor de peste 39%, in primele zece luni ale anului curent. In acest an am invatat din comportamentul si preferintele miilor de cumparatori pe care ii avem in fiecare zi, apoi am facut navigarea cat se poate accesibila. (..) Daca mai adaugam si faptul ca avem in paralel 2-3 campanii de reduceri pe diferite categorii, as spune ca OkaziiFashion e un jucator important in piata de fashion din Romania”, a declarat Adriana Ancuta, Manager Okazii.ro al categoriei Fashion.

In cadrul categoriei, 88% din produsele cumparate de utilizatori sunt noi, ele fiind puse in vanzare de magazine si persoane fizice. Printre magazinele prezente in cadrul categoriei exista Andreea Raicu, TheBodyShop, FashionUP, ZegaStore, AmaFashion, Comodo, ElfCosmetics etc.

In perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2013, produsele aflate in topul achizitiilor au fost: ghetele, camasile, blugii, gecile, ceasurile – pentru barbati si ghetele, cizmele, treningurile, paltoanele, trusele de make-up –  pentru femei.

Judetele din care s-au facut cele mai multe achizitii de produse fashion si beauty, in primele doua luni de toamna sunt: Bucuresti-Ilfov, Constanta,Timis, Cluj si Iasi.