Brandul de lux Hugo Boss isi va inchide cele doua magazine monobrand de pe Calea Victoriei din Bucuresti si din Constanta, ca urmare a scaderii constante a vanzarilor potrivit Ziarul Financiar. Brandul era adus pe piata locala in franciza.

Potrivit reprezentantilor francizei, contractul cu Hugo Boss a expirat si nu a fost reinnoit din cauza investitiilor de aproximativ 800.000 de euro impuse de brand pentru remodelarea magazinelor si, pe cealalta parte, a vanzarilor care au inceput din 2011 sa scada, declinul fiind de 10% pe an. Scaderea vine in conditiile in care clientul brandului este bancher, antreprenor sau manager de multinationala cu venituri de peste 2.000 de euro.

Sub brandul Hugo Boss sunt deschise in Romania doua magazine monobrand – unu pe Calea Victoriei din Bucuresti si unu in Constanta, cu afaceri totale de1,2 milioane de euro in 2012.

Clientul Hugo Boss – bancher, antreprenor sau manager de multinationala – are intre 30 si 50 de ani si venituri de peste 2.000 de euro, iar pretul unui costum variaza de la cateva sute la cateva mii de euro.

Photo credit: Panoramas / Foter / CC BY-ND