Clientii magazinului carrefour-online.ro pot achizitiona direct de pe site buchete si aranjamente florale marca FlorideLux.ro.

Pentru moment, magazinul prezinta in oferta sa 53 de varietati de buchete si aranjamente florale care vor fi livrate prin intermediul site-ului de aranjamente florale. Se pot efectua comenzi 24 de ore din 24, 7 zile din 7, livrarile efectuandu-se de luni pana sambata in Bucuresti si in comunele limitrofe. Livrarea se poate efectua incepand cu a doua zi.

„Parteneriatul dintre Carrefour-Online.ro si FlorideLux.ro vine in intampinarea clientilor care se pregatesc de Sfantul Valentin. De la lansarea oficiala a platformei, in iulie 2013, Carrefour-Online.ro si-a cvadruplat numarul de clienti, ceea ce ne confirma ca romanii apreciaza serviciile oferite de aceasta platforma. Acesta este si motivul pentru care incercam constant sa imbunatatim experienta comertului online si sa marim gama de produse disponibile.” a declarat Radu Butufei, director e-commerce al Carrefour Romania.