Pentru al patrulea an consecutiv, Selgros Romania a premiat cei mai talentati bucatari in domeniul gastronomiei, in cadrul concursului Arena Bucatarilor 2013. Cei noua finalisti ai competitiei, alesi din peste 60 de concurenti, s-au intrecut in Marea Finala desfasurata in magazinul Selgros Cash& Carry Brasov.

Castigatorul locului 1 al Arenei Bucatarilor Selgros 2013 este Ioan Florescu, Hotel Belvedere Brasov, care a plecat acasa cu marele premiu de 15.000 de lei. Locul ll si cei 10.000 de lei i-au revenit lui Alexandru Vreme, Restaurant Gourmet Brasov, iar locul lll si premiul de 5.000 de lei i-au fost oferite lui Ciprian Sotoc, Hotel Ramada, Oradea.

Juriul a oferit si trei distinctii speciale: premiul de popularitate a fost oferit de publicul online lui Ciprian Sotoc, Hotel Ramada Oradea, care a fost cel mai sustinut bucatar in aplicatia de pe pagina de Facebook. Premiul special “Cezar Munteanu”, constand in consultanta in locatia bucatarului i-a revenit lui Ioan Timar, Hotel Restaurant Clermont, Covasna. Premiul special, o jacheta personalizata si Cupa ANBCT au fost castigate de George Baciu, Restaurant Concerto, Bucuresti.