Producatorul Elmiplant a pregatit mai multe pachete cadou pentru sarbatorile din sezonul de primavara.

Ingrijire antirid de baza pentru tenul normal sau mixt

Pachetul de primavara contine atat crema antirid de zi, cat si crema antirid si fermitate pentru ochi imbogatite cu extract de rodie si PRO-ELASKIN. Datorita proprietatilor antioxidante ale rodiei, pielea este protejata impotriva imbatranirii premature.  Pret pachet 20 lei (crema pentru ochi cadou).

Ingrijire antirid pentru orice tip de ten

Pachetul contine crema antirid regeneranta de zi si serum antirid regenerant pentru ochi, ambele avand misiunea de preveni procesul de imbatranire si de a reda pielii elasticitatea si supletea. Pret pachet 35 lei (-70% pentru serumul antirid regenerant pentru ochi).

Pachetul pentru ingrijire corp, piele uscata

Pachetul Elmiplant dedicat ingrijirii corpului contine gel de dus crema hidratant imbogatit cu extract de bambus si proteine din orez si lotiune de corp intensiv hidratanta pe baza de proteine, minerale, vitamine din iaurt si extract de bambus. Produsele sunt potrivite pentru hidratarea si hranirea pielii uscate.  Pret pachet – 17 lei (reducere 25% din pretul initial).

Pachetul hidratare de baza pentru ten normal sau mixt

Pretul pachetului crema hidratanta pentru ten si servetele demachiante este de 16 lei (servetele demachiante cadou).  Potrivit producatorului crema hidratanta 24h este imbogatita cu extract de gutuie care hidrateaza intes pielea, iar HYDRO-NUTRIENT 24h reda pielii supletea si confortul. Servetelele demachiante Elmiplant cu nectar de gutuie si vitamina E curata si hidrateaza tenul.