STR8 lanseaza gelul de dus 6G Force si antiperspirantul Dry Force

Brandul STR8 imbogateste linia de produse Performance cu doua noi produse: gelul de dus 6G Force pentru corp si par si deodorantul Dry Force. Duoul ofera prospetimea si protectia necesare unui ritm de viata alert, presarat cu provocari.

STR8Gelul de dus 6G Force pentru par si corp
Pentru barbatii care se bazeaza pe calitatea produselor de ingrijire si pe rezultatele acestora, noul gel de dus 6G Force, din gama Performance Hair + Body, reprezinta o sursa de energie cu parfum masculin revitalizant. Cu o actiune dubla, pentru corp si par, STR8 6G Force imbina puterea ingredientelor active pentru o ingrijire optima.
Cei 6G sunt ginger, guarana, green coffee (cafea verde), goji berry, ginseng si guava si sunt elemente naturale recunoscute pentru calitatile lor de energizare. Gelul de dus are o aroma puternic masculina, cu efect instant de reincarcare a bateriilor, fiind modul ideal de a incepe o zi aglomerata.
Gel de dus Hair + Body STR8 6G Force 250ml – 9 lei
Gel de dus Hair + Body STR8 6G Force 400ml – 12 lei

Deodorantul Dry Force
Barbatii activi, pasionati de extrem sau care au liste interminabile cu lucruri de facut,  au nevoie de protectie care sa tina pasul cu ei. Deodorantul antiperspirant Dry Force face parte din gama Performance Cool and Dry si este imbogatit cu o formula ce combate transpiratia si ofera protectie de 48h impotriva acesteia si a mirosurilor neplacute. Acesta este partenerul ideal pentru zile agitate, dar cool si uscate, in acelasi timp.
Parfumul deodorantului este puternic masculin, mixand aroma revitalizanta a mandarinei cu bergamota si note marine ce amplifica efectul cool.
Pret antiperspirant Cool and dry STR8 Dry Force 150ml – 11,5 leiSubmit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2020 All Rights Reserved