Producatorul  de materiale de constructii Xella a prezentat oportunitatile utilizarii elementelor de zidarie YTONG Design cu ajutorul carora pot fi create o serie de obiecte de mobilier pornind de la rafturi, dulapuri sau baruri. Produsul este util si in rezolvarea unor probleme tehnice cum ar fi mascarea unor tevi, izolarea balcoanelor sau crearea unor spatii pentru acvarii.

Piese de mobilier de mici si mari dimensiuni

YTONG Design a fost intens folosit de-a lungul timpului pentru realizarea unor piese de mobilier. Astfel, produsul a stat la baza realizarii unor mese inedite care pot fi piese functionale in diverse incaperi – de la crearea unui birou de lucru la cea a unui corp pentru amplasarea televizorului. De asemenea se poate utiliza la realizarea cadrului unui dressing, a unor biblioteci de mari dimensiuni sau a unor alveole pentru depozitarea cartilor favorite, precum si  la realizarea de seminee, pentru ca este incombustibil, avand clasa A1 de rezistenta la foc, estetic si usor de modelat in orice forma.

Baie

Usurinta in manipulare precum si faptul ca permit transferul de vapori, asigurand un grad optim de umiditate in incapere, recomanda produsele YTONG Desing pentru orice proiect care vizeaza amenajarea baii. Produsele pot fi utilizate in realizarea corpului pentru chiuveta, a unor masti pentru cada sau pentru peretii de separare a zonelor din baie sau caditele de dus. YTONG Design poate fi prelucrat si pentru a rezolva si probleme tehnice de tipul acoperirii unor tevi. De asemenea, produsul este recomandat a fi utilizat si pentru izolarea unor balcoane din beton.

 Pereti ornamentali

Produsul este in primul rand o solutie pentru realizarea unor pereti ornamentali. Acestea se monteaza foarte usor si pot fi prelucrate in functie de proiect. Pot fi realizati astfel bolti, pereti curbati sau cu bolta, cu un efort minim.