Producatorul de mobila Lemet isi extinde protofoliul de produse cu o colectie de asternuturi „lem’s bedding collection”. Aceasta consta  intr-o gama variata de pilote, perne si protectii pentru saltele, toate fabricate in Romania sub brand- ul Green Future.    

 

„Lem’s bedding collection” se adreseaza atat persoanelor cu venituri mici si medii, cat si persoanelor cu venituri mari oferind peste 60 modele si dimensiuni de perne si pilote fabricate din materiale naturale, ca puf si pana de gasca, bambus sau lana, (care mentin temperatura corpului, permit evaporarea rapida a transpiratiei si sunt anti-alergice si anti-acarieni),   dar si cu inlocuitori sintetici ca nanofibra si vata siliconica.

Toate produsele din ”lem’s bedding collection” sunt fabricate 100% in Romania. Producatorul ofera o garantie de pana la 8 ani pentru aceste produse.

Investitia necesara pentru implementarea noii game de produse se ridica la peste 1,1 milioane de lei ( amenajarea magazinelor LEM’S desemnate cu standuri speciale pentru colectia de asternuturi, traininguri pentru angajati si investitia in marketing). Principalele orase in care se gaseste deja colectia sunt: Bucuresti, Ploiesti, Giurgiu, Botosani, Iasi, Buzau, Alba Iulia, Oradea, Targu Jiu, Craiova, Brasov,  Focsani, Tecuci, etc.