Brandul de vin spumant Angelli a implinit 20 ani de activitate pe piata din Romania, timp in care a vandut 100 milioane de sticle.

Dupa aceasta perioada brandul este lider cu o cota de piata de 51.9% pe segmentul vinurilor spumante si cocktail-urilor, iar Angelli Cuvee Imperial este cel mai bine vandut vin spumant din Romania potrivit sursei Vektormarktforschung 2012-2013.  Tot potrivit aceleasi surse, brandul este si lider pe segmentul aperitivelor pe baza de vin – Angelli Cherry si Vermouth fiind in topul celor mai bine vandute aperitive din tara.

“Brandul Angelli este iubit de toate categoriile de consumatori si este normal sa fie asa. Suntem alaturi de consumatorii nostri de 20 de ani si celebram alaturi de ei, generatie dupa generatie, momentele speciale din viata lor. Dupa 20 de ani, ma uit cu satisfactie in urma si realizez, dimensiunea internationala a brandului nostru si asta ne responsabilizeaza si mai mult: 2014 va fi anul de maturizare a brandului nostru”, sustine Marius Obritenschi, General Manager – Angelli Spumante & Aperitive.

La acest moment exista peste  50.000 puncte de vanzare in toata tara din care 80% dintre acestea comercializeaza in medie cinci produse Angelli. Mai mult, peste 800 puncte de vanzare ale retailerilor internationali (Metro & Real, Selgros, Billa, Carrefour, Cora, Kaufland, Auchan, Plus, Profi, etc.) comercializeaza aceste produse.