Noua colectie ECCO pentru femei primavara-vara 2014,  propune pantofi eleganti cu toc si sandale feminine care aduc stil, confort si calitate garderobei de primavara incurajand stilul de viata activ.

Folosind tehnologia unica de injectare directa a talpii si designul minimalist scandinav, ECCO propune pentru sezonul primavara-vara 2014 pantofi, balerini si sandale care nu numai ca se inscriu in tendintele momentului, dar si ofera m confort si calitate.

Cele trei teme ale noi colectii ECCO sunt denumite sugestiv Classic BEAT, Exposed si Eye Candy .

Pornind de la clasicul negru, culoarea universala a elegantei, Classic BEAT se extinde cromatic catre galben, rosu inchis si maro. Designul se inspira din moda anilor ’50-’60, amintind de feminitatea si romantismul stilului retro-chic.

Combinand eleganta retro a anilor ’20 cu detalii futuriste, incaltamintea in stil Exposed activeaza adevarata natura umana.

Noua colectie ECCO pentru femei primavara-vara 2014 este disponibila in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, cat si in magazinul online.