Sun Plaza Shopping Center din Bucuresti a inaugurat  la etajul 1 doua noi magazine – magazinul multibrand de incaltaminte si genti Salamander si magazinul de accesorii pentru femei Bijou Brigitte.

Noul magazin multibrand Salamander completeaza reteaua de noua magazine Salamander in Romania, din care cinci magazine in Bucuresti si patru magazine in Pitesti, Constanta, Iasi si Focsani. Noul magazin ofera clientilor sai o mare varietate de produse si branduri – Ara, Tamaris, Caprice, Flexx, Salamander, Jack&Jones – de la pantofi de zi cu zi,  la sandale, balerini, pantofi clasici sau pantofi eleganti barbatesti.

Noua colectie primavara-vara cuprinde o multitudine de modele in culori pastelate, potrivite cu noile tendinte ale sezonului, dar si culori clasice, negru, maro, care sunt completate de albastru sau gri si diverse tonuri naturale.

Bijou Brigitte, magazinul de accesorii pentru femei nou lansat,  dispune de mai mult de 9.000 de articole diferite.

In plus, pentru ca mamicile sa aiba o experienta de shopping cat mai placuta, magazinul Z, cu articole de imbracaminte pentru copii, s-a relocat in cadrul parterului centrului comercial.