Retailerul de incaltaminte CCC, ce face parte din grupul NG2 -cel mai mare producator de incaltaminte din Polonia, si-a prezentat colectia de primavara 2014.

Selectia de incaltaminte pentru femei in sezonul de primavara contine multe modele de cizme si ghete de primavara sub semnatura Lasocki – brand de incaltaminte din piele. Printre ele sunt de remarcat modelele  in nuante calde de maro, bej subtil sau alb crem. De asemenea, se evidentiaza cizmele pe glezna in culori proaspete ca rosu aprins, galben puternic sau albastrul ceresc, care vor fi la fel de trendy in sezonul acesta precum clasicul maro sau negru. Un accent interesant este dat de nuantele elegante de maro din ultimele tendinte.

Starurile sezonului de primavara 2014 sunt pantofii in stil barbatesc – Oxford si Jazz din colectia Jenny Fairy. Formele simple, fara toc, combinate cu detalii incantatoare, feminine, cum ar fi romanticele modele ajurate sau nituri rock, fac din ele incaltamintea perfecta de fiecare zi sau de iesit in oras. Colectia noua ofera, de asemenea, modele clasice de pantofi cu toc inalt si platforme confortabile – perfecte pentru cei care admira eleganta atemporala.

Si pentru ocaziile mai putin oficiale in colectia CCC exista pantofii sport de la Nylon Red. Oferta CCC pentru sezonul de primavara aduce o multime de modele sport  confortabile, perfecte pentru o plimbare dupa amiaza sau pentru o iesire in weekend.

Colectia pentru barbati

Pentru barbati CCC pregatit o gama larga de modele elegante din colectia Lasocki, dupa ultimele tendinte, dar si pantofi casual Lasocki pentru uz zilnic. Desi in colectia pentru barbati predomina culorile clasice de maro si negru, oferta include si accente de culori indraznete cum ar fi nuante de verde, albastru sau galben.

Colectia pentru copii

In cele din urma, pentru cei mai tineri clienti, magazinele CCC ofera o gama larga de incaltaminte, ideala pentru plimbarile de primavara prin balti ( cizme de cauciuc), precum si modele de pantofi pentru zile calde si insorite. Colectia de primavara/vara 2014 include incaltaminte de piele din brandurile Lasocki Kids si Lasocki Young, in culori si desene primavaratice. Cat priveste fanii Disney si Marvel, in magazinele vor gasi  modele cu personajele lor preferate.