H&M va lansa noile colectii Conscious si Conscious Exclusive in data de 10 aprilie. Anul acesta, colectiile aduc in prim-plan doua noutati in ceea ce priveste materialele utilizate, respectiv folosirea pielii ecologice – asigurata de furnizorul suedez de piele Tarnsjo – si a matasei ecologice, demonstrand astfel, posibilitatile creative nelimitate pe care le ofera materialele sustenabile.

Conscious Exclusive a fost realizat in colaborare cu grupul de experti in design si moda sustenabila Ever Manifesto, cu care H&M impartaseste angajamentul de a crea un viitor sustenabil al modei. Aceasta este o colectie limitata, inspirata din stilul flamenco si cel boem, ce utilizeaza materiale de inalta calitate. In Romania, colectia Conscious Exclusive va fi disponibila doar in magazinul H&M din Baneasa Shopping City.

Colectia Conscious de anul acesta prezinta numeroase piese esentiale, potrivite pentru sezonul de primavara, este lejera, sofisticata si surprinde bogatia cromatica a Africii. Printre articolele – cheie se numara rochia portocaliu-aprins, confectionata din Tencel® cu poliamida, precum si caftanul lejer cu imprimeu tip zebra, desenat manual.
Colectia Conscious va fi disponibila in toate magazinele H&M, precum si in mediul online, incepand cu 10 aprilie.

Noile colectii aduc si un nou sistem de etichetare – CleverCare – care ofera clientilor indicatii utile referitoare la modul de utilizare si intretinere sustenabila a articolelor de imbracaminte.