Incepe Trocathlonul, targul echipamentelor sportive folosite

Decathlon, cel mai mare lant de articole sportive din Romania, va desfasura in perioada 12 martie – 12 aprilie campania TROCATHLON ce ofera iubitorilor de sport posibilitatea sa-si reinnoiasca echipamentele sportive.

Decathlon PloiestiIn aceasta perioada pasionatii pot vinde si cumpara biciclete, role, rachete, undite, materiale de fitness folosite. In ultima zi toate produsele se reduc cu 20%.

Daca doriti sa vindeti trebuie sa stiti ca toate produsele de ocazie trebuie sa fie in stare buna de functionare si prezentabile.

Pretul de vanzare al produselor va fi stabilit de comun acord intre reprezentantii magazinului si proprietarul produsului, tinandu-se seama de uzura produsului de ocazie depus.

Daca produsele au fost vandute, veti primi un voucher in termen de 15 zile de la data vanzarii acestora, avand o valoare egala cu cea a produselor vandute.

Fiecare card, nerambursabil in numerar, este valabil 6 luni incepand cu data activarii sale si poate fi utilizat de mai multe ori, pana la epuizarea valorii. Cardul poate fi folosit numai pentru cumpararea de articole sportive noi si numai in cadrul magazinelor Decathlon.

 Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved