Auchan Galati si-a deschis sambata, 5 aprilie,  portile pentru public, avand o suprafata neta de vanzare de 7.600 metri patrati si o gama de peste 50.000 de produse alimentare si nealimentare.

“Auchan Galati a dezvoltat in mod special partea de produse proaspete fabricatie proprie: brutarie, patiserie, carmangerie si a acordat o atentie deosebita raioanelor de legume si fructe, dar si pescariei, gratie filierelor de aprovizionare romanesti si internationale, integrand si punctele forte recunoscute ale Real in aceste domenii”, se arata intr-un comunicat Auchan.

Ca elemente de noutate, Auchan Galati a extins raioanele destinate copiilor si bebelusilor (textile pentru bebelusi, jucarii), parfumeria si ingrijirea personala, dar si cele destinate intretinerii casei. “Clientii vor descoperi cu placere noul concept ELECTROAUCHAN – cu electrocasnice mici si mari zilnic ieftine, dar si universul animalier, in care vor gasi tot ce au nevoie pentru animalul lor de companie, la preturi mici”, se mai arata in informarea de presa.