Pe terenul unde a functionat fabrica de bere Grivita va fi construit un proiect imobiliar ce consta intr-un proiect de birouri clasa A, un centru comercial, precum si dintr-o piateta, spatii verzi si trei cladiri (orzaria, maltaria si pavilionul administrativ) care vor fi conservate si vor pastra arhitectura originala, potrivit unui comunicat remis Retailers.ro de KISELEFF Development, compania cu actionariat romanesc,  care a achizitionat de curand spatiul. 

In aceste trei constructii va functiona o zona de entertainment cu cafenele, terase, restaurante si o berarie.

„Investitia pentru ridicarea noului proiect se ridica la 40 de milioane de euro”, a explicat Ionut Dumitrescu, Managing Director, Element Development, societatea care se ocupa de dezvoltarea proiectului. Acesta a adaugat: „Prin proiectul nostru ne propunem sa valorificam potentialul imobiliar al terenului si, in acelasi timp, sa redam bucurestenilor un loc istoric prin conservarea unor cladiri cu valoare de patrimoniu”.

Proiectul va fi livrat in trei faze, initial vor fi demarate lucrarile pentru reabilitarea cladirilor istorice, urmand constructia proiectului de birouri si a centrului comercial.

Arhitectura proiectului de birouri este semnata de catre Vladimir Arsene, Westfourth Architecture de numele caruia se leaga importante proiecte locale precum Europe House, Charles de Gaulle Tower, Sema Parc, turnurile City Gate de la Romexpo.