MaxoMixx, este un nou blender de mana marca Bosch silentios, cu vibratii reduse, utilizat in bucatarie pentru rezultate profesioniste.

CutitulĀ  QuattroBlade Pro cu patru lame de taiere are un design special ce directioneaza ingredientele direct in lama rotativa, asigurand rezultate mai rapide si o forta de suctiune redusa. Suprafata antialunecare SoftTouch si designul ergonomic asigura confort si siguranta in timpul utilizarii. Butoanele mari, usor de folosit, precum si comanda rotativa de pe capatul superior va permit sa lucrati in mod eficient si intuitiv.

Blenderul este prevazut cu o gama larga de accesorii, care include un vas de mixare cu gradatii si capac cu discuri, accesorii pentru maruntire, taiere, razuire, framantare, un mini-tocator pentru maruntire fina si spargerea cuburilor de gheata, precum si un tel din otel inoxidabil pentru batut.

Acesta are un motor de pana la 800 de W si 12 viteze, precum si un buton turbo ce asigura puterea de care este nevoie pentru rezultate profesioniste in bucatarie. Carcasa si piciorul noului blender de mana sunt din otel inoxidabil, astfel blenderul poate fi utilizat direct in vase fierbinti, fara teama de deteriorare. In plus, piciorul blenderului este usor de curatat, inclusiv in masina de spalat vase.