Dupa 50 de ani de la productia in serie a primului model de rezervor incastrat marca Geberit, compania lanseaza o noua gama de rezervoare sub numele de Omega.

Gama a fost conceputa pentru spatiile restranse, drept urmare clapetele de actionare sunt deosebit de mici si au un design minimalist, iar rezervoarele incastrate sunt disponibile pentru diferite intaltimi de instalare, putand fi pozitionate chiar sub un pervaz sau intr-o mansarda.

Gama de produse este conceputa atat pentru utilizarea in cadrul noilor constructii, cat si in cadrul proiectelor de renovare si modernizare.

Compania furnizeaza o garantie de 10 ani pentru rezervorul incastrat si o disponibilitate de 25 de ani pentru piesele de schimb ale rezervoarelor dupa iesirea acestora din fabricatie.

Produsele Geberit urmeaza mereu trendurile pietei, compania elvetiana investind permanent in design si noi patente.

Aceasta lucreaza cu o echipa interna de designeri, confirmati de-a lungul timpului de numeroasele premii obtinute.  Astfel, Geberit l-a comisionat pe Christoph Behling, celebrul designer al ceasurilor TAG Heuer, pentru colectiile premiate Sigma 50 si Sigma 20, colectii de clapete pentru rezervoare incastrate. Matteo Thun a colaborat si el cu Geberit, pentru vasul de toaleta cu functie de bideu AquaClean Sela.

In ciuda succesului rezervorului incastrat care s-a vandut pana acum la nivel mondial in peste 60 de milioane de exemplare, Geberit inregistreaza 20 de noi patente pentru produse noi, pe an.