Carrefour Romania  propune clientilor sai, timp de o saptamana, in perioada 1 – 7 mai, o calatorie in timp spre Romania de altadata.

”Pentru romani, ziua de 1 mai este speciala, fie pentru ca ne duce cu gandul la o simpla mini vacanta la mare, fie pentru ca ne indeamna la contemplarea vremurilor de altadata. Pentru cei care vor sa redescopere distractia de odinioara, precum si cele mai indragite branduri ale anilor ’80, Carrefour a pregatit o saptamana de distractie intr-un decor specific de alimentara.” a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour Romania.

Astfel, vedete precum bicicletele Pegas, masinile de spalat Indesit, sapunul Cheia sau biscuitul Eugenia vor readuce la viata atmosfera anilor ’80 in hipemarketurile Carrefour din toata tara.

Cantecele lui Aurelian Temisan, ale Angelei Similea sau ale Aurei Urziceanu, decorul special, tinutele in stilul Disco ale angajatilor Carrefour, toate acestea vor aminti de distractia de odinioara si vor starni nostalgia vizitatorilor.

Pentru ca amintirile frumoase trebuie pastrate cu drag, dar si impartasite cu cei mai tineri, Carrefour a amenajat in aer liber spatii in care copiii pot juca sotron sau castel, pot desena pe asfalt si se pot intrece cu biciclete. In magazine, parintii si bunicii ii pot invata jocuri precum ”Nu te supara, frate!”, ”Piticot”, ”Marocco” sau ”Sah”.