Producatorul de carne si mezeluri Angst a decis retragerea celor 22 de magazine ale companiei din franciza Express a Carrefour, acestea urmand sa functioneze in continuare.

“Nu avem niciun fel de probleme. Este o decizie care face parte din strategia noastra de a ne axa pe ce stim sa facem cel mai bine: productia si comertul de carne si mezeluri. Vom continua sa colaboram cu Carrefour si Artima pe alte segmente”, a declarat Sorin Minea pentru Mediafax.

Pana la retragere reteaua numara 65 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 9 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati, trei unitati in Giurgiu, o unitate in Satu Mare si 50 in Bucuresti si Ilfov.

Parteneriatul dintre Angst si Carrefour, semnat in septembrie 2011, a fost o premiera in retailul romanesc si a presupus rebranduirea celor 22 de magazine Angst in Express.

La sfarsitul lunii aprilie a fost inchis unul dintre cele doua magazine din retea Carrefour Express  de pe Bulevardul Grivitei. Magazinul era situat in apropierea unui magazin Carrefour Market si in imediata vecinatate a unui magazin Profi. Asta pe langa faptul ca pe aceeasi artera de circulatie mai exista un Carrefour Express.