Dezvoltatorul Anchor Group  incepe lucrarile de renovare la centrul comercial Plaza Romania, ce presupun o investitie de 10 milioane de euro. Acestea vor fi realizate in etape, astfel incat doua treimi din spatiile centrului sa ramana functionale. Lucrarile de renovare se refera n principal schimbarea fatadei, modificarea circuitului de shopping la interior si transformarea unei aripi a mall-ului in spatii de birouri de 8.000 mp.

„Prin renovarea Plaza Romania urmarim sa atragem o afluenta mai buna de vizitatori si sa avem un grad de ocupare de 100% la finalizarea lucrarilor. In acelasi timp, dorinta noastra este sa oferim un mall de proximitate, modern si adaptat atat cerintelor pietei, cat si nevoilor clientilor. Noua imagine pe care o promovam este aceea de mall dedicat intregii familii. Ne adresam in special familiilor tinere si moderne din sectorul 6, carora le oferim shopping si distractie aproape de casa. Obiectivul nostru este sa devenim optiunea numarul 1 in materie de centre comerciale pentru locuitorii sectorului 6”, spune Razvan Gaita, General Manager Anchor Group.

Gradul de ocupare al Plaza Romania a fost anul trecut de 54%.

Mai mult, pentru a raspunde criticilor aduse mall-ului cu privire la serviciile oferite Razvan Gaita a decis internalizarea anumitor servicii. “Am inteles ca pentru perioada actuala avem nevoie de mai mult control, fapt pentru care am internalizat serviciile. Nu inseamna ca atunci cand vom termina remodelarea nu vom apela la externalizaare. Vom vorbi in trei ani despre aceasta experienta”, a declarat Razvan Gaita in cadrul conferintei The Future of Shopping Centers, organizata  de compania de consultanta, proiectare si project management Immpuls.