Din 19 mai 2014 magazinele Cache Cache vor avea spre vanzare colectia estivala, casual a marcii franceze LuluCastagnette dupa ce Cache Cache si celebra casa de moda pariziana au anuntat semnarea unui contract de colaborare in exclusivitate pentru gama feminina pret-a-porter.

Colectia estivala propune tinute casual,  in tonuri pastel, corai, verde, potrivite atat pentru plaja cat si pentru oras.

In jur de 30 de modele ale marcii LuluCastagnette (tricouri, pantaloni, rochii, fuste, pantaloni scurti) vor fi disponibile in magazinele Cache Cache din Romania din Liberty Center Mall Bucuresti, Galeria Carrefour Tom din Constanta si Complex Casino Mamaia si pe site-ul cache-cache.ro.

LuluCastagnette  un brand nonconformist, proaspat, modern,  este sustinut de un numar de 30 de parteneri acreditati si a avut o cifra de afaceri globala in retail de 45 miloane de euro in 2013, fiind distribuit in principal in Europa, Rusia si tarile Europei de Est.

« LuluCastagnette este o marca istorica care a cucerit cu repeziciune inimile tinerelor femei. Este dar firesc ca aceasta sa se indrepte catre Cache Cache pentru a realiza colectii pret-a-porter pentru femei si de a le comercializa in cele 1500 de puncte de vanzare », declara Charles Lahmi, fondatorul marcii LuluCastagnette.