In urmatorul an REWE Romania urmeaza sa deschida intre 35 si 45 de noi unitati Penny Market a anuntat retailerul intr-un comunicat de presa.

Piata de retail din Romania are in continuare un enorm potential pentru dezvoltare, dat fiind ca ponderea numarului de magazine aferente comertului modern pe cap de locuitor esta abia la 25% din media europeana“, a declarat conducerea REWE Romania. Acesta este si unul din principalele motive pentru care Romania se afla in focusul Grupului Rewe si in urmatorii ani.

De-a lungul anului 2014 compania REWE Romania SRL continua investitiile in dezvoltarea retelei de magazine, atat prin deschiderea de noi unitati, cat si prin definitivarea procesului de modernizare a magazinelor existente, dupa conceptul Penny Ambiente. De asemenea compania urmeaza sa ridice o a treia platforma logistica, in zona Moldovei, dupa cele doua deja existente, in Turda si Stefanestii de Jos, din judetul Ilfov.

Prezenta de peste zece ani pe piata romaneasca, prin retelele de magazine Penny Market si XXL Mega Discount, compania REWE Romania Rewe Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 2,194 miliarde de lei reprezentand o crestere de 12,9% fata de anul anterior.

La finalul anului 2013, in Romania, reteaua REWE numara 156 de magazine (149 magazine Penny Market si 7 magazine XXL Mega Discount).