Retailerul turc de fashion KOTON deschide un magazin de 1.200 mp din in Ploiesti Shopping City pe 4 septembrie. Pasionatii de shopping  vor putea gasi in noua locatie articole vestimentare din colectia de toamna-iarna 2014-2015, ce cuprinde  haine casual, elegante si chic-sport. 

Koton“Alegerea Ploiesti Shopping City ca centru comercial ce gazduieste cel mai mare magazin Koton din Prahova a fost o decizie strategica, luata ca urmare a unei analize atente a pietei. Ne bucuram sa fim prezenti intr-un mall ce acorda o atentie ridicata nevoilor de shopping ale clientilor sai, iar faptul ca Ploiesti Shopping City este locatia preferata a ploiestenilor ne asigura ca noul nostru magazin se va  bucura de expunere si de un trafic ridicat de vizitatori”, declara Alina Ancuta, Area Manager Koton.

Infiintat in 1998, KOTON s-a impus mai intai pe piata din Turcia, urmand apoi sa isi consolideze pozitia pe piete importante precum Germania, Grecia si Dubai.

„Deschiderea unui nou magazin in Ploiesti Shopping City compleaza cu succes lista celor mai importante branduri de moda din interiorul centrului comercial”, a declarat Cora Stolz, director comercial Ploiesti.