BoschClientii care achizitioneaza in perioada 15 septembrie – 12 noiembrie 2014 scule electrice, instrumente de masura sau accesorii din gama Bosch Professional aflate in “Promotia toamnei la ceas aniversar” primesc preturi speciale, precum si produse extra – acumulatori, seturi de biti, seturi de lucru si diverse produse promotionale.

Oferta include pachetele de ciocane rotopercutoare si masini de gaurit, pachetele de polizoare, pachetele de instrumente de masura, precum si accesoriile potrivite lucrarilor de prelucrare in beton, piatra sau metal. In plus, montatorii de izolatii termice vor avea parte de o oferta speciala – la achizitia produselor dedicate lor din oferta, acestia vor fi rasplatiti cu un maner de ferastrau cu doua tipuri de panze pentru ferastraul sabie.

Campania este dedicata profesionistilor care folosesc sculele electrice si accesoriile in munca zilnica din diverse domenii, precum constructii, instalatii electrice, sanitare sau HVAC, cei care lucreaza in industria prelucrarii lemnului sau metalului, precum si profesionistii din alte domenii de activitate.