Cel mai mare showroom mono-brand din sud-estul Europei al Porcelanosa Grupo aduce ultimele tendinte in materie de placi ceramice, sanitare, podele si sisteme de constructie si anunta inaugurarea a doua noi facilitati, destinate atat profesionistilor din domeniul constructiilor si arhitecturii, cat si clientilor showroomului.

Porcelanosa Reprezentanta Porcelanosa din nordul capitalei dispune acum de un Centru Tehnic si de un Centru de Consiliere. In cadrul Centrului Tehnic, ce va fi disponibil incepand cu 26 septembrie, arhitectii si constructorii vor putea studia solutii pentru fatade ventilate, pardoseli suprainaltate pentru interior si exterior, incalzire in pardoseala, suprafetele solide KRIONĀ® si alte sisteme de constructie, beneficiind de consilierea specialistilor pentru detalii tehnice.

Pentru a veni in ajutorul designerilor de interior si al clientilor, serviciile showroomului includ acum si un consilier si un spatiu special pentru recomandari de amenajare.

In plus, produse din cele mai noi colectii lansate de Porcelanosa Grupo in cadrul Cersaie 2013 si MosBuild 2014 au fost selectate cu atentie si sunt prezentate acum in spatiul de peste 700 mp al showroomului, proaspat transformat.