Centrul comercial ParkLake din sectorul trei Bucuresti programat spre deschidere pentru 2016 va avea drept ancora un hipermarket Carrefour cu o suprafata de 12.000 mp.

Intrare ParkLake

„Contractul semnat  cu Carrefour subliniaza calitatea ofertei centrului comercial ParkLake. Ne bucura foarte tare ca un operator profesionist si recunoscut la nivel international va detine si va opera spatiul cheie cum este hipermarketul si va deveni un partener al proiectului”,  a declarat Fernando Guedes de Oliveira, CEO, Sonae Sierra, unul din dezvoltatorii proiectului de 70.000 mp spatiu total inchiriabil ce va avea 200 de magazine.

Carrefour a cumparat zona de hipermarket, semnand un contract privind vanzarea si operarea zonei de     hipermarket, lantul de magazine devenind partener co-proprietar al proiectului de 180 milioane de euro.

Anca Damour, director pe divizia Carrefour Property Romania, a adaugat: „Ne bucura sa participam  la acest proiect care va consolida prezenta Carrefour in zona de est a orasului Bucuresti.  Carrefour totodata continua politica sa de expansiune pentru toate tipurile de format de  magazine si reconfirma increderea sa in cresterea pietei din Romania. Suntem convinsi ca Parklake va fi un proiect de succes”.

In prezent, potrivit dezvoltatorilor Sonae Sierra si Caelum Development, au fost semnate sau angajate contracte de inchiriere pentru 65% din total spatiu inchiriabil.