OalaCuBunatati ce livreaza mancare romaneasca la oala  intra si pe piata de mancare italieneasca. Acesta a incheiat un parteneriat cu Trattoria Verdi, unul din cele mai puternice branduri ale gastronomiei italienesti de pe piata din Bucuresti, adaugand la meniu  30 de noi preparate, gatite de bucatarii lantului de restaurante cu specific italian fara adaos de aditivi sau conservanti.

OalacuBunatatiLasagna, pastele al forno si supele crema vor fi vedetele noului meniu. In plus, clientii OalacuBunatati vor putea alege si dintre pasta frutti di mare, cannelloni, pollo inferno etc.

“Intotdeauna am fost atenti la nevoile clientilor nostri si ne propunem ca acestia sa poata comanda orice tip de preparate, gatite special pentru ei, la comanda. Suntem siguri ca am facut cea mai buna alegere in incheierea parteneriatului cu Trattoria Verdi. Daca preparatele romanesti sunt pregatite de 12 bucatari specializati in bucataria autohtona, era normal ca pentru completarea meniului OalaCuBunatati sa alegem un brand recunoscut pentru maiestria cu care stapaneste gastronomia italiana”, a declarat Alin Stan, Co-Fondator OalaCuBunatati.