Kaufland România deschide mâine, 30 mai 2019, un nou magazin, în comuna Crevedia și ajunge astfel la o rețea de 125 de magazine la nivel național. Prin această deschidere, Kaufland marchează extinderea și în mediul rural.

Reprezentanţii marelui retailer speră să deschidă în acest an financiar 10 magazine noi (deja au deschis 4 de la începutul anului financiar, din 1 martie şi 5 de la începutul anului calendaristic).

Noul magazin

Noul magazin are o suprafață totală de 3.300 de metri pătrați, din care cea de vânzare de 2.900 de metri pătrați și se află pe Șos. București – Târgoviște, nr. 232, A1, la limita dintre Crevedia şi Buftea.

Director de magazin este Liliana Dumitrescu (foto mai jos) şi va conduce o ochipă de 70 de persoane.

Spațiul dispune de parcare cu o capacitate de până la 250 de locuri pentru mașini, la care se adaugă 10 rastele pentru biciclete.

Ca noutate, hipermarket-ul din Crevedia oferă clienților un raion special cu pește proaspăt, iar în galeria comercială magazinul include o farmacie și o cofetărie cu gelaterie.

Printre celelalte raioane disponibile se numără cele de legume-fructe, raion de produse To Go, vitrină cu produse proaspete și servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, drogherie și produse nealimentare.

La Biroul de Informații din cadrul magazinului, clienții pot găsi și un Tabac Shop. Spațiul este integrat în Biroul de Informații, are 15 mp și oferă un sortiment de peste 200 articole din tutun – precum țigări standard, trabucuri și țigări de foi, țigări electronice și diferite accesorii.

Mai mult decât atât, clienții magazinului vor avea la dispoziție și buticul de frumusețe K – Beauty, care oferă accesul la o gamă largă de produse cosmetice de machiaj și parfumerie. Avantajul acestui beauty shop este că aici clienții pot apela la consultanți specializați pentru sfaturi personalizate în funcție de nevoile lor.

În exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispoziția clienților amatori de o masă rapidă și un punct Grill.

Magazinul beneficiază de cel mai nou concept de design Kaufland, având fațadă vitrată, cu pereți de sticlă.

 „Magazinul Kaufland din Crevedia este primul din mediul rural și continuăm astfel extinderea. Magazinul se remarcă printr-un design nou care răspunde nevoilor stilului de viață actual”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

 Eco

 Noul magazin din Crevedia deține o instalație de climatizare ecologică – un sistem care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale. Iarna, magazinul este încălzit, iar vara, instalația inversează procesul. Sistemul de frig din magazin este fără freon și utilizează numai CO2, protejând astfel mediul înconjurător, fără să folosească pentru încălzire lemne, gaze sau petrol.

 Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 125 de magazine în România.