Rețeaua de magazine Penny Market se extinde cu încă șase unităti în Otopeni, Brănești, Boldești Scăieni – Lipănești, Sebiș, Rupea și Oșorhei. Astfel, rețeaua ajunge la 252 de spații deschise în România.

Compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șapte ani pe piața din România.

Conform planului de expansiune anunțat la începutul acestui an, Penny Market inaugurează șase noi magazine în aceeași săptămână. Acestea sunt:

  • Penny Market Brănești (județul Ilfov), aflat pe Strada I.C. Brătianu, Nr. 178, cu o echipă de 14 angajați, o suprafață de vânzare de aproximativ 860 mp, patru case de marcat și 56 de locuri de parcare.
  • Penny Market Boldești Scăieni (județul Prahova), situat în comuna Lipănești, sat Șipotu, Nr. 18A. Are 14 angajați, o suprafață de vânzare de 856 mp, patru case de marcat și 111 locuri de parcare.
  • Penny Market Sebiș (județul Arad), situat pe Strada Crișului, Nr. 6B. Magazinul (foto mai jos) are o suprafață de aproximativ 857 mp și dispune de 69 de locuri de parcare. Echipa noului magazin numără 15 angajați.

  • Penny Market Rupea (județul Brașov), situat pe Strada Republicii, Nr. 68B, cu o echipă de 14 angajați, o suprafață de vânzare de aproximativ 854 mp și patru case de marcat. Magazinul dispune de 78 de locuri de parcare.
  • Penny Market Otopeni (județul Ilfov), un magazin simbolic, care marchează deschiderea celei de-a 250-a unitate a rețelei în România. Magazinul a fost inaugurat pe 11 decembrie și dispune de o suprafață de vânzare de 788 mp, 53 de locuri de parcare și patru case de marcat. Are 14 angajați.
  • Penny Market Oșorhei (județul Bihor), aflat pe Strada 3, Nr. 1A, cu o suprafață de vânzare de 794 mp și o echipă de 16 angajați. Noul magazin dispune de 59 de locuri de parcare.

Despre Penny Market
Penny Market este parte a grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny Market în România are o echipă de peste 4.500 de angajați.